The adventure of a lifetime.

Njoftim i Rëndësishëm

Për shkak të situatës shëndetësore globale të vazhdueshme, edicioni 2020/2021 i Red Bull Can You Make It? është anuluar. Kjo aventurë ka të bëjë me njohjen dhe takimin me me miq të rinj, krijimin e lidhjeve, udhëtimet e lira, zbulimin e vendeve të reja, eksplorimin e kulturave të reja dhe gjetjen e mënyrave universale për të komunikuar. Fatkeqësisht, në dritën e situatës aktuale botërore, kjo nuk do të jetë e mundur në Prill 2021.

A do të zhvillohet sërisht Red Bull Can You Make It? Ne me siguri shpresojmë kështu. Përdorni link-un më poshtë për t'u njoftuar kur mund të konfirmohet një edicion i ri i kësaj aventure.

Më njofto