Авантура на животот

200+ студенстски тимови од 60+ држави ширум светот ќе имаат седум дена да патуваат низ Европа користејќи Red Bull лименки како единствена валута. Ова е патување исполнето со авантура, шарм и стратегија што те остава со едно прашање: Can You Make It?

Тимовите стигнаа во Амстердам

Во живо