Запознај ги тимовите 🤘 🎒

Овие студентски тимови од целиот свет ќе го споделат своето патешествие додека патуваат низ Европа користејќи само Red Bull лименки како единствена валута.

Име на тимот, Универзитет, Членови на тимот
🚂