Додај на твоето стори 📷 🎥

Red Bull Can You Make It? се залага за неверојатни приказни. За да им помогнеме на тимовите да ги кажат своите приказни, ги направивме овие AR Инстаграм филтри, кои ти се достапни за користење сега! Кликни на некој од филтрите долу за да го лансираш во Инстаграм апликацијата