Поднеси ја пријавата на твојот тим 🤘 🚡

Подготвени за пријавување? Осигурајте се дека долунаведеното важи за вас:

🙋🏽‍♂
🙆‍♀
🙋🏿‍♂

Имате тим кој се состои од 3 студенти, и секој има најмалку 18 години.

🎥

Создадовте едноминутно видео за тоа зошто вашиот тим треба да биде одбран. Прикачете го на YouTube или Vimeo и обрнете внимание вашето видео да биде јавно за споделување!

Секој од тимот има Instagram профил.

Потребна ви е музика за видеото за пријавување? Ако ви треба некоја песна за во позадина на видеото, разгледајте Red Bull Sound Supply.

Пријави се сега

За да започнете, прво одберете ја државата во која живее вашиот тим: