Авантурата на твојот живот.

Важно Известување

Поради тековната глобална здравствена состојба, изданието 2020/2021 на Red Bull Can You Make It? е откажано. Оваа авантура е за запознавање нови пријатели и создавање врски, слободно патување, откривање нови места, истражување нови култури и изнаоѓање универзални начини за комуникација. За жал, во светло на сегашната светска ситуација, тоа нема да биде можно во април 2021 година.

Дали Red Bull Can You Make It? ќе се случи некогаш повторно? Секако се надеваме дека да. Искористи го линкот подолу за да добиеш известување кога ќе се потврди ново издание на авантурата.

Извести ме